Jazzar 2012.03.16. 17:24

Hamis krémes

Nyugalom, tenger, szeretet... és mérhetetlenül sok idő... tengernyi sok idő..... Ez a krémes ennyit juttat eszembe, a nyugalmat. Hisz szint sem idő, sem tudás nem kell hozzá.

Egy vajas leveles tésztát kell csak kinyújtani (nem is kell túl vékonyra), 4 felé vágni és megsütni 10 perc alatt. Utána egy igazán finom és jóminőségű pudingot (ízesítés bármi lehet) főzni, megtölteni és kész is. Én mondjuk a sütit tetejére kentem némi cukor mázat ( forró víz + por cukor keverék) és kész. Cirka 1/2 óra múlva lehet is enni. Nem oly finom mint a hagyományos krémes, de bárkit el tudunk kényztetni vele és ha van hozzá egy kis fantázinánk, akkor izgi történetet is ki tudunk találni, mellyire bonyolult volt ez a recept.... :-) 

A bejegyzés trackback címe:

https://mitfozzekholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr504320657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása