2013.12.28. 19:03
Istenkirály lángos
Nagyon sok kefires lángost ismerek, de ez ver mindent. Sok lesz belőle, de egy hétig jó a hűtőben így bármikor elő vehető... Annyira egyszerű, hogy nem is cifrázom túl.... Egy kocka élesztőt 2 deci langyos tejben, amiben egy kanál cukrot elkeverek, felolvasztom és pihentetem cirka 10-15 percre. Ha kész, összekeverem 1 kiló liszttel, 2 tojással, 6 dl kefirrel es egy kanál sóval. Várni kell egy estét, de higgye el mindenki!! Bőven megéri:-)
Persze, ahogy a lángost szokás, olajos kézzel kis darabkákból készült " lepénykéket" sütünk nagyon forró olajban....
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
zsírvezér 2013.12.30. 06:55:33
Miért írsz megtévesztő Információkat?
És aztàn egy éjszaka utàn megeszed nyersen?
Téged is olyan tessék-làssék dobtak össze mint ez az iromàny?
Kommentek