Utolsó kommentek:

Jazzar 2019.10.22. 13:10:12

Kedves Évi. A technika ördöge kijátszott és csak most láttam a bejegyzést. Remélem azóta kipróbálta és finom lett..

Bejegyzés: Hatlapos mézes krémes

Ernő Györök 2018.09.07. 12:37:11

Van nekem is mézes krémes receptem, némely hozzávalók hasonlóak, de sokban más! Nagyon tetszik! Már ki is írtam (nyomtató híján), köszönöm szépen!! Évi

Bejegyzés: Hatlapos mézes krémes

Jazzar 2017.03.27. 11:34:05

@cukkmukk: Na tessék. Ezért érdemes néha bátornak lenni és ilyen klassz dolgok sülnek ki belőle :-) Köszi a Tamás receptjét!!!

Bejegyzés: Krumplipüré ropogós

cukkmukk 2017.03.22. 14:38:36

Ilyesmit mi is szoktunk csinálni. Nem is kell hozzá krumplipüré, sima törtkrumpli-maradék is jó. Mondjuk a lidlkonyhán láttam Széll Tamástól valami krumplilepényes receptet, azt is ki kellene próbálni. Meg is kerestem: www.lidlkonyha.hu/Receptek/Burgonyalepeny-olajos-heringgel-savanyitott-edes-kaposztaval-es-tejfoellel

Bejegyzés: Krumplipüré ropogós

Jazzar 2016.08.15. 11:52:22

Magasnak hívjuk vagy sem, akkor is a rostélyos = hátszín :-)

Bejegyzés: Melyiket hogyan készítsem?

Jazzar 2013.12.30. 20:54:09

@Zoltan Marton Nagy: Mire jó egy rossz kritika. Összehozza az embereket! :-D

Bejegyzés: Istenkirály lángos

Zoltan Marton Nagy 2013.12.30. 20:34:41

Imadom a receptjeid, amit eddig kostoltam, az mind hibatlan. Csonka baratom te meg 3-4 ev mulva se fogsz ilyen kajakat csinalni, csak pocseklod itt humoros perceidet.

Bejegyzés: Istenkirály lángos

Gréta Tóth 2013.12.30. 19:58:22

Én több receptedet is kipróbáltam és az a legnagyszerűbb benne, hogy egyszerű és FINOM! Aki meg csak a helyesírási hibákat tudja nézni, és nem megfelelő stílusban csak osztani tud, hiszen azt a legegyszerűbb, azzal meg nem kell foglalkozni :) mi szeretünk és ez a lényeg!

Bejegyzés: Istenkirály lángos

Jazzar 2013.12.30. 18:49:15

@Csokonai Vitéz Műhely: A nevedből ítélve biztos őrűlt nagy problémát okoztam a kiírásaimmal, de hidd el, a recept jó és nem az a lényeg, hogy minden tökéletesen van megírva. Nem kértem magam indexre, nem adom ki könyvben a recepteket. Ne aggódj, szerencsére semmi nem kötelező. Még az olvasàs sem. Hisz a baràtaim így is szeretnek és nekik szántam ezt az oldalt... :-)

Bejegyzés: Istenkirály lángos

Jazzar 2013.12.30. 18:40:55

@zsírvezér: Amiben van élesztő az mi ha nem kovász? Igen, ez valóban egy összedobott iromány volt, mert bármily meglepő, nem a blog íràs tölti ki a napjaimat. No meg a karàcsony se produkál időkaput, hogy mindenre tudjak figyelni. Mint láthattad,(ha érdekelt volna valóban) ritkán van időm bármit is feltenni de remélem még azért jól fogsz aludni annak ellenére, hogy így megtévesztettelek...:-)

Bejegyzés: Istenkirály lángos

Csokonai Vitéz Műhely 2013.12.30. 09:35:08

Biztos jól főzöl, de elkeserítő, hogy milyen rosszul fogalmazol és mennyi helyesírási hibát vétesz. A kategóriák közt is ilyenek szerepelnek: egy tál ételek, fő ételek. Ezt látván, a legtöbb embernek elmegy a kedve a továbbolvasástól. Az Indexre nézve is szégyen, hogy ilyen igénytelen blogot ajánl. Persze ha csak hét éves vagy, akkor nincs veszve semmi, 3-4 év és megtanulsz helyesen fogalmazni.

Bejegyzés: Istenkirály lángos

zsírvezér 2013.12.30. 06:55:33

Neked sikerült... A kovàsz: liszt és víz. Amiben van élesztő az màr nem az. Szóval kérdezek:
Miért írsz megtévesztő Információkat?
És aztàn egy éjszaka utàn megeszed nyersen?
Téged is olyan tessék-làssék dobtak össze mint ez az iromàny?

Bejegyzés: Istenkirály lángos

Jazzar 2013.06.03. 08:44:38

:-) Saját tapasztalat, hogy ha ennyi recept van, ami érdekel és elkészítem, vagy legalább inspirál, akkor nem csak lomnak gyűlik a papír... Ha csak 2 recept van benne, sosem fogom megtalálni, hogy "Ja, tényleg, volt egy citromos izé, ami tök jónak tűnt, hol is van??"
Váncsa nincs, eddig nem győzött meg, de szerinted érdemes utánanézni? :-D

Bejegyzés: 6 tanács, hogy milyen recept könyvet vegyünk!

ccvv 2013.06.01. 08:05:29

50%? Hű, de szigorú... Váncsa megvan? Vagy ő a kivétel, aki erősíti a szabályt? :D

Bejegyzés: 6 tanács, hogy milyen recept könyvet vegyünk!

Jazzar 2013.05.31. 10:01:10

Bocsi, annyira megszoktam, hogy így hívom, hogy nekem már csak süri pari a sűrített paradicsom konzerv! :-)

Bejegyzés: Fokhagymás Marhaszeletkék

Bejgli 2013.05.30. 11:34:29

Kipróbálnám szívesen, ha tudnám, mi a süri pari :) (sűrített paradicsomra gondolok, jól teszem? :D )

Bejegyzés: Fokhagymás Marhaszeletkék
süti beállítások módosítása