karaj.jpgVan olyan helyzet, mikor kicsit több hús marad a vasárnapi asztalon, mint kellene, de kidobni mégis kár lenne! Így született ez a krém is, ami igazából nem is recept! Majd rákaptam az ízére és már nem csak maradékból készítem ;-)

 Hozzávalók: Maradék főtt hús, 2 evőkanálnyi vaj, 200 gr natúr joghurt, só, bors, mustár, 1 gerezd fokhagyma. Néha, ha marad a vasárnapi húslevesből pár főtt zöldség, azt is nyugodtan bele lehet keverni!

Elkészítés:  Az egész mehet egy megbízható turmix gépbe és kész is! Érdemes a végén megkóstolni és igazítani az ízeken, ha valami nem tetszik!

Mivel nincs benne semmi hizlaló, így lehet enni a nap bármely szakában.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitfozzekholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr7814167165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása