Mitől különleges? Az összetevők sorrendjétől lesz ez a saláta igazán ízletes. Pár napja volt egy csajos est nálam és ez volt a menű, ami igen nagy tetszést váltott ki, így most ezt is közreadom. :-)

Hozzávalók mennyisége tetszés szerint változtatható: 2-3 szem főtt krumpli, egy finom tonhal konzerv, fehér bab konzerv, főtt tészta, hagyma, oliva olaj, balzsamecet, só, cukor, mustár, tejföl vagy joghurt.

A hagymát apróravágom, rászórok kevés sót, cukrot, meglocsolom mustárral, olajjal, ecettel és összekeverem. Így a vitamin benne lesz, de nem okoz kellemetlen szagokat. Majd az apróra vágott főtt krumplit, főtt tésztát és babot belekeverem. A babnak van leve, így azzal óvatosan szoktam bánni, először egy csészébe beleöntöm, majd később öntöm az egészhez, hogy csak annyi legyen benne amennyi nekem jó. Ilyenkor érdemes 5 percre állni hagyni, hogy a tészta és a krumpli alaposan magába szívja a nedveket. A végén mehet bele joghurt vagy tejföl de még kefir is remek bele. Természetesen folyamatosan kell kóstolni. Aki szeretne, tehet bele majonézt is.

Jóétvágyat:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://mitfozzekholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr843450417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása