2011.05.08. 16:08
Tojás fehérje
Amikor azt írják, hogy keverd ki a tojás fehérjét, mindig elfelejtik leírni a fontos infókat. Ha fehérjét vered habbá, a legfontosabb, hogy tiszta eszközökkel dolgozz. Először tojás fehérjét majd a sárgáját verd habbá, hisz a fehérjéből csak akkor lesz kemény hab, ha tiszta a habverő. Ha nem tiszta, esetleg a cukrot keverted előtte, akkor már ne használd, inkább mosd el. Ha kész a hab, és beteszed a hűtőbe a tálat, akkor akár ½, 1 órán keresztül is kemény hab marad. Egyszer próbáld ki, hogy a fejed fölé emeled a tálat és benne marad-e a hab :-) Nekem benne szokott maradni és a fiam nagyon szokta élvezni a játékot.!
Jó játék….:-)
Szólj hozzá!
Címkék: jó tanácsok
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentek