Jazzar 2011.04.20. 16:36

Mustárus vagdalt

A tavaszi vagdalttal szinte megegyező az egész, csak nincs benne zöldség. Az eljárás ugyan az, csak mikor majdnem készre sült a hús, egy bő fél pohár joghurtot, amit kikevertem 2 kk. kanál mustárral, jól rákenem a húsra. Így sütöm teljesen készre. Az jól bele szivárog, amitől zamatos lesz a husi. A maradék mustárus tejföl meg remekül megy hozzá mint "dresszing".

A bejegyzés trackback címe:

https://mitfozzekholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr142842769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása