2012.08.15. 09:32
Hibát hibára 3.
Egy ismerősöm mesélte egy reggel....
És már kész is a finom csirkecombtepertő.
Receptje:
Tégy 6 lebőrözött, kicsontozott zsíros csirke felsőcombot egy sütőzacskóba. Előtte sózd be, majd hints rá kevés pirított szezámmagolajat. Helyezd a csomagot előmelegített sütőbe 11:30-kor. Fél kettőkor kezdj el tűnődni, mi lehet az amit elfelejtettél.
Vágd fel a zacskót, és vedd ki belőle a 6 darab 3*2 centis, harsogósan ropogós csirkecombtepertőt.
Jó étvágyat mindenkinek!
Szerintem hazudik az, akinek nem volt még hasonló élménye...
Szólj hozzá!
Címkék: hibák
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentek