2012.06.01. 16:20
A nagy Szalonnahatározó 8.
Bacon szalonna:
Melyik része a disznónak: teljesen ugyanaz, mint a kolozsvári vagy császárszalonna, csak bőr nélkül, általában vékonyra szeletelve árulják.
Hogyan készítik: Csak pácolják, majd egy speciális gépben gőzben megfőzik.
Tipp: A felbontás után hamar használd el, mert könnyen romlik. Csinálj belőle baconös, tökös szendvicset. De nyersen is tökéletes reggeli.
Szólj hozzá!
Címkék: szalonnák
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentek