Jazzar 2011.05.30. 18:37

Spangol szendvics

 

Évekkel ezelőtt láttam egy filmet (magyar címe Spangol), ami bár nagyon szórakoztató volt, sok érzelem és értelem van benne, de azért katarzis érzésem nem volt tőle. Azonban cirka a film felénél, a főszereplő (mert hogy szakács), készít egy szendvicset. No de nem akármilyet!! Ahogy érzékien összeállítja a rétegeket, szinte tudományos pontossággal tervezett mozdulatokkal….. Emiatt azonnal éhes lettem... Ez a szendvics egyszerűen ZSENIÁLIS! Egy a baj vele. Még sosem sikerült lefotóznom a saját készítésemet, mert azonnal felfalom.. Ha érdekel, nézd meg itt, hogy hogy is készül. Ugyanis nem csak engem, hanem ezer másik főzni, enni szerető embert is érdekel ez a szendvics                       

 

Készítése: 2 szelet rozs kenyér, aminek az egyik felére megpirítok majd ráolvasztok sajtot teljes felületében, a másikat megkenem majonézzel. Az egyik szelet kenyeret (majonézeset) leteszem a tányérra. Arra jöhet paradicsom, pirított bacon szalonna, kevés saláta (én a fejeset szeretem, de gyakorlatilag bármi jó hozzá). Nos itt jön a lényeg. Egy tükörtojást szép finoman rácsúsztatok és befedem a másik, sajtos kenyérrel. Majd az egészet kettévágom és drukkolok, hogy míg mind el nem fogy, haza ne jöjjön a családom..... :-) 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mitfozzekholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr852944008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása