Jazzar 2011.12.08. 07:17

Ketchapos hús

                                                          Ismét egy olyan ételt ajánlok, aminek a hozzávalóit csak egymásra kell helyezni, és meg kell sütni. Egyszerűen elronthatatlan, hisz amilyen változatosan teszed bele az alapanyagokat, olyan íze lesz, tehát nem kell félni, hogy valaki azt mondja, hogy "Jó, jó, de nem olyan mint amilyet anyukám készített!" :-) A hozzávalókat leírom, de bátran variálld, hisz fontos, hogy ne kötelesség, hanem izgalom legyen a főzés.

Cirka 30 dkg sajtot, 2 fej hagymát, 1 szál kolbászt, 8 szelet karajt és 8 szelet angolszalonnát kell majd rétegezni. Kell még a rétegetk közé só, bors, ketchup és joghurt. Sorrend: szalonna, karaj, hagyma, kolbász, sajt, ketchup, joghurt, karaj, szalonna, hagyma, kolbász, sajt, kethup és jöhet a tál teteje. Letakarva 35-40 percig kell csak főzni, majd ha levetted a tetőt, már csak 10 perc és megpirul a teteje is. Köretnek sült krumpli kockákat ajánlok...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mitfozzekholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr93447240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása