2013.05.31. 10:39
6 tanács, hogy milyen recept könyvet vegyünk!
Nehéz lehet a kezdet. Mikor összeköltöztem a férjemmel sok-sok éve, az ELSŐ reggel megkért, hogy készítsek egy teát.
Én???? Jézus... mi is kell abba? Hát kell víz.... meg tea.... Ja igen, bögrébe kell önteni...és jó ha forró....
Kb így éreztem magam, ügyetlenkedtem,…
2013.05.29. 11:51
Fokhagymás Marhaszeletkék
Idő igényes, ezért ne kedd este állj neki, de vasárnapi lakomának TÖKÉLETES! Ajánlom azért a teflon, magas szélű edényt, hogy véletlen se kapja le a szaftot.
Hozzávalók: 12 szelet marhacomb, só bors, 6 gerezd fokhagyma, 20 dkg gomba, 2 hagyma, néhány csepp citromlé, 5 dl olaj, 1…
2013.05.29. 11:03
Leves betét
Ha van egy kis plusz időd, érdemes kipróbálni, mert egy egyszerű csont levest is nagyon fel tud dobni.
Hozzávalók: 10 dkg búzadara, 1 tojás, 1 tojás sárgája, 4 dkg vaj, 4 dkg reszelt sajt, só, bors, szerecsendió, 2,5 dl leves
Elkészítés: A hozzávalókat alaposan elkeverjük és…
Szólj hozzá!
Címkék: levesbetét
2013.05.29. 10:47
Pulykajava paradicsommártással
Kicsit megtévesztő, hogy paradicsom mártás, lehet, hogy inkább fűszeres krémnek kellene hívni, mert annyira finom. Nagyon egyszerű elkészíteni ezt az ebédre valót és az íze is más, mint a szokványos rántott hús.
Hozzávalók: 4-5 szelet pulyka mell, 1 tojás, 1 tojás sárgája,…
Kommentek