2011.04.20. 16:38
Mozzarellás vagdalt
Ez is egy sima fasírt (lásd: tavaszi vagdalt zöldség nélkül), amit egy kiolajozott tepsibe, mint egy szép buci kenyér, lenyomkodok. A tetejére, mint egy háztető cserép, úgy rakosgatok felváltva mozzarella (vagy bármilyen) sajtot és paradicsom szeleteket. Majoranna és só mehet a tetejére jó sok. Ezt le sem kell takarni, probléma mentesen készre sül, csak nem kell teljes gázra tenni.
Szólj hozzá!
Címkék: fasirtok
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentek