Jazzar 2012.11.23. 07:55

A Jó Ananász

ananász.jpegAz üzletek jelen pillanatban televannak ananásszal és mivel most olcsó, érdemes elkezdeni a próbálgatást. Az ananászról érdemes tudni, hogy fantasztikus zsírégető tulajdonsága mellett szinte végtelen módon lehet felhasználni. Azonban a vásárlásnál dől el, hogy édes, fás, netán keserű gyümölcsöt veszünk. A választás alapszabálya: Ha teljesen zöld, éretlen. Ha az alján már kissé sárga szín átmenet jelenik meg, akkor már nagy esély van arra, hogy megérett. Azt tapasztaltam, hogy akkor tökéletes, ha félig meg van sárgulva és mikor az alját megszagoljuk, fantasztikus édes és finom ananász illatot érzünk! Amennyiben nincs olyan, amiben biztosan megbíznánk, hezitálunk, nincs időnk tovább keresgélni, esetleg olyan olcsó, hogy kihagyhatatlan az ára miatt, akkor azt javaslom, hogy vegyük meg a legzöldebbet, tegyük ki a konyhába 3-4 napra és szépen magától megérik. Mellesleg látványnak sem utolsó!!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitfozzekholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr624921006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása