Főtt császárszalonna

Melyik része a disznónak: az oldalas a zsírral együtt.

Hogy készítik el: Sós vízben megfőzik, néha speciális eljárással füstölik is. A nem füstölt változat 5-6 nap alatt megromolhat, erre figyelj!

Tipp: A főtt császárt tedd be sütőbe, rakj alá hagymát, takard le, majd süsd meg félig, utána vedd le a fóliát és süsd addig, ameddig piros nem lesz. Egyetek hozzá juhtúrós polentát.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mitfozzekholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr714507937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása