Ernő Györök:
Van nekem is mézes krémes receptem, némely hozzávalók hasonlóak, de sokban más! Nagyon tetszik! Má... (2018.09.07. 12:37)Hatlapos mézes krémes
Jazzar:
@cukkmukk: Na tessék. Ezért érdemes néha bátornak lenni és ilyen klassz dolgok sülnek ki belőle :-... (2017.03.27. 11:34)Krumplipüré ropogós
cukkmukk:
Ilyesmit mi is szoktunk csinálni. Nem is kell hozzá krumplipüré, sima törtkrumpli-maradék is jó. M... (2017.03.22. 14:38)Krumplipüré ropogós
Jazzar:
Magasnak hívjuk vagy sem, akkor is a rostélyos = hátszín :-) (2016.08.15. 11:52)Melyiket hogyan készítsem?
Jazzar:
@Zoltan Marton Nagy: Mire jó egy rossz kritika. Összehozza az embereket! :-D (2013.12.30. 20:54)Istenkirály lángos
Zoltan Marton Nagy:
Imadom a receptjeid, amit eddig kostoltam, az mind hibatlan. Csonka baratom te meg 3-4 ev mulva se... (2013.12.30. 20:34)Istenkirály lángos
Gréta Tóth:
Én több receptedet is kipróbáltam és az a legnagyszerűbb benne, hogy egyszerű és FINOM! Aki meg cs... (2013.12.30. 19:58)Istenkirály lángos
Jazzar:
@Csokonai Vitéz Műhely: A nevedből ítélve biztos őrűlt nagy problémát okoztam a kiírásaimmal, de h... (2013.12.30. 18:49)Istenkirály lángos
Jazzar:
@zsírvezér: Amiben van élesztő az mi ha nem kovász? Igen, ez valóban egy összedobott iromány volt,... (2013.12.30. 18:40)Istenkirály lángos
Csokonai Vitéz Műhely:
Biztos jól főzöl, de elkeserítő, hogy milyen rosszul fogalmazol és mennyi helyesírási hibát vétesz... (2013.12.30. 09:35)Istenkirály lángos
zsírvezér:
Neked sikerült... A kovàsz: liszt és víz. Amiben van élesztő az màr nem az. Szóval kérdezek:
Mié... (2013.12.30. 06:55)Istenkirály lángos
Jazzar:
Bocsi, annyira megszoktam, hogy így hívom, hogy nekem már csak süri pari a sűrített paradicsom kon... (2013.05.31. 10:01)Fokhagymás Marhaszeletkék
Bejgli:
Kipróbálnám szívesen, ha tudnám, mi a süri pari :) (sűrített paradicsomra gondolok, jól teszem? :D ) (2013.05.30. 11:34)Fokhagymás Marhaszeletkék
Jazzar:
Amindenit Zsuzsi! Ez még jobb, mert még annyit se kell állni a serpenyő mellett. Megvettem az ötle... (2011.12.20. 18:43)Naphal
zsuzsanna.erdok:
Restellem, de én fagyasztva vásárolok halat. Szintén naphalat (pangaeus) szoktam venni. Gyakran va... (2011.12.20. 14:41)Naphal
egressym:
Találtam benne jó ötletet, majd kipróbálom: fasírt + csirkemáj.
Honnan tudod az ételízesítőt? Hihe... (2011.11.16. 20:20)Minden, ami hasznos lehet 2
Jazzar:
Sajnos én nem vagyok nagy fotó művész, így ilyenre sikerült, és mire észre vettem, már el is fogyo... (2011.10.09. 09:30)Bögrés kakaós
egressym:
Jut eszembe, mi az a máz a tetején? (2011.10.06. 08:14)Bögrés kakaós
egressym:
Végre egy kép! De miért életlen? Most már szétcsapok a sok technikai zseni között, irgum-burgum. E... (2011.10.06. 08:13)Bögrés kakaós
egressym:
Ügyes! Főleg, hogy nem kell tocsogó olajban sütni. Lehet, hogy kipróbálom? A havas jelzőt el nem t... (2011.08.12. 06:55)"Havas" húsgolyók
Jazzar:
Egy nő mindennapjai versekben... (2011.07.06. 08:58)Márikám
egressym:
Ez nem lehet igaz!
Napok óta azon gondolkodom, hogy majd ha lesz egy csöpp időm akkor utána nézek ... (2011.05.17. 09:29)Hamis sajt krém
meal:
Hú, ez az alufóliás hús nagyon felkeltette az érdeklődésemet !
Köszi ! Ezt még én is meg fogom tu... (2011.05.11. 17:54)Amire büszke vagyok
Van nekem is mézes krémes receptem, némely hozzávalók hasonlóak, de sokban más! Nagyon tetszik! Már ki is írtam (nyomtató híján), köszönöm szépen!! Évi
Imadom a receptjeid, amit eddig kostoltam, az mind hibatlan. Csonka baratom te meg 3-4 ev mulva se fogsz ilyen kajakat csinalni, csak pocseklod itt humoros perceidet.
Én több receptedet is kipróbáltam és az a legnagyszerűbb benne, hogy egyszerű és FINOM! Aki meg csak a helyesírási hibákat tudja nézni, és nem megfelelő stílusban csak osztani tud, hiszen azt a legegyszerűbb, azzal meg nem kell foglalkozni :) mi szeretünk és ez a lényeg!
@Csokonai Vitéz Műhely: A nevedből ítélve biztos őrűlt nagy problémát okoztam a kiírásaimmal, de hidd el, a recept jó és nem az a lényeg, hogy minden tökéletesen van megírva. Nem kértem magam indexre, nem adom ki könyvben a recepteket. Ne aggódj, szerencsére semmi nem kötelező. Még az olvasàs sem. Hisz a baràtaim így is szeretnek és nekik szántam ezt az oldalt... :-)
@zsírvezér: Amiben van élesztő az mi ha nem kovász? Igen, ez valóban egy összedobott iromány volt, mert bármily meglepő, nem a blog íràs tölti ki a napjaimat. No meg a karàcsony se produkál időkaput, hogy mindenre tudjak figyelni. Mint láthattad,(ha érdekelt volna valóban) ritkán van időm bármit is feltenni de remélem még azért jól fogsz aludni annak ellenére, hogy így megtévesztettelek...:-)
Biztos jól főzöl, de elkeserítő, hogy milyen rosszul fogalmazol és mennyi helyesírási hibát vétesz. A kategóriák közt is ilyenek szerepelnek: egy tál ételek, fő ételek. Ezt látván, a legtöbb embernek elmegy a kedve a továbbolvasástól. Az Indexre nézve is szégyen, hogy ilyen igénytelen blogot ajánl. Persze ha csak hét éves vagy, akkor nincs veszve semmi, 3-4 év és megtanulsz helyesen fogalmazni.
Neked sikerült... A kovàsz: liszt és víz. Amiben van élesztő az màr nem az. Szóval kérdezek:
Miért írsz megtévesztő Információkat?
És aztàn egy éjszaka utàn megeszed nyersen?
Téged is olyan tessék-làssék dobtak össze mint ez az iromàny?
:-) Saját tapasztalat, hogy ha ennyi recept van, ami érdekel és elkészítem, vagy legalább inspirál, akkor nem csak lomnak gyűlik a papír... Ha csak 2 recept van benne, sosem fogom megtalálni, hogy "Ja, tényleg, volt egy citromos izé, ami tök jónak tűnt, hol is van??"
Váncsa nincs, eddig nem győzött meg, de szerinted érdemes utánanézni? :-D
Jazzar 2019.10.22. 13:10:12
Bejegyzés: Hatlapos mézes krémes
Jazzar 2018.09.20. 16:14:04
Bejegyzés: Húsos "kenőke" pirítósra
kovizsike · www.http//blog.hu 2018.09.07. 21:47:02
Bejegyzés: Húsos "kenőke" pirítósra
Ernő Györök 2018.09.07. 12:37:11
Bejegyzés: Hatlapos mézes krémes
Jazzar 2017.03.27. 11:34:05
Bejegyzés: Krumplipüré ropogós
cukkmukk 2017.03.22. 14:38:36
Bejegyzés: Krumplipüré ropogós
Jazzar 2016.08.15. 11:52:22
Bejegyzés: Melyiket hogyan készítsem?
Jazzar 2013.12.30. 20:54:09
Bejegyzés: Istenkirály lángos
Zoltan Marton Nagy 2013.12.30. 20:34:41
Bejegyzés: Istenkirály lángos
Jazzar 2013.12.30. 20:17:17
Bejegyzés: Istenkirály lángos
Gréta Tóth 2013.12.30. 19:58:22
Bejegyzés: Istenkirály lángos
Jazzar 2013.12.30. 18:49:15
Bejegyzés: Istenkirály lángos
Jazzar 2013.12.30. 18:40:55
Bejegyzés: Istenkirály lángos
Csokonai Vitéz Műhely 2013.12.30. 09:35:08
Bejegyzés: Istenkirály lángos
zsírvezér 2013.12.30. 06:55:33
Miért írsz megtévesztő Információkat?
És aztàn egy éjszaka utàn megeszed nyersen?
Téged is olyan tessék-làssék dobtak össze mint ez az iromàny?
Bejegyzés: Istenkirály lángos
Jazzar 2013.06.03. 08:44:38
Váncsa nincs, eddig nem győzött meg, de szerinted érdemes utánanézni? :-D
Bejegyzés: 6 tanács, hogy milyen recept könyvet vegyünk!
ccvv 2013.06.01. 08:05:29
Bejegyzés: 6 tanács, hogy milyen recept könyvet vegyünk!
Jazzar 2013.05.31. 10:01:10
Bejegyzés: Fokhagymás Marhaszeletkék
Bejgli 2013.05.30. 11:34:29
Bejegyzés: Fokhagymás Marhaszeletkék
turtundi 2012.12.17. 07:18:01
Bejegyzés: Mákos guba másképp