Jazzar 2016.08.12. 10:46

A marha eleje

Szegy: a mellkas legomlósabb része
Nyak: a legjobb hamburgerhús alapanyag
Lapocka: a comb és a lábszár mellett ezt esszük hazánkban a legtöbbet levesnek, pörköltnek, esetleg egyben sült húsnak.
Oldalas: kevésbé népszerű alapanyag, erőteljes ízvilágú, csontos hús.

marha.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mitfozzekholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr6610360718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása