Jazzar 2016.06.30. 13:36

Túrós lasagne

turos_lasagne.PNGNéha, megéri a próbálkozni. Készítettem magamnak egy kis túróval töltött gombát (semmi extra, csak fűszeres túrót töltöttem gomba fejekbe, egy pici kolbász és grill sajt) de megmaradt a túró fele. No de mit csináljak vele? Így jött az ötlet, hogy köretnek nem lehet rossz.

 

Szerencsére igazam lett :-)

 

 

 A túró semleges íze miatt, bátran fűszerezhetjük.  

 

 

Hozzávalók: 

25 dkg sovány túró, 1 kis doboz tejföl (vagy natúr joghurt), 1 tojás, 6 lasagne lap, pár kanál ajvár, só, bors, majoránna

Elkészítés:

 A túrót, tejfölt, tojást fűszereket összekeverem egy tálba. Egy löttyintésnyi vízzel higítom, hisz a tésztának majd meg kell puhulnia. Egy pici tepsit picit beolajozok, és rétegezem a túrót, tésztát, túrót, tésztát, túrót és a tetejére kenem az ajvárt. Mehet rá a reszelt sajt és 180 fokos sütőben 30 perc alatt készre sütöm. 

Kész is!!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitfozzekholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr798856438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása