2013.05.29. 11:03
Leves betét
Ha van egy kis plusz időd, érdemes kipróbálni, mert egy egyszerű csont levest is nagyon fel tud dobni.
Hozzávalók: 10 dkg búzadara, 1 tojás, 1 tojás sárgája, 4 dkg vaj, 4 dkg reszelt sajt, só, bors, szerecsendió, 2,5 dl leves
Elkészítés: A hozzávalókat alaposan elkeverjük és és 1/2 órára pihentetjük. A felforrósított levesbe 2 kanál segítségével galuskákat szaggatunk. cirka 15 perc után kiszedjük, lecsöpögtetjük, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, megszórjuk reszelt sajttal és egy darabka vajat teszünk a tetejére, majd szép aranybarnára sütjük.
Tálaláskor lehet a leves mellé is tenni egy tányérra, de mehet a levesbe is.
Szólj hozzá!
Címkék: levesbetét
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentek