Jazzar 2013.05.29. 11:03

Leves betét

Ha van egy kis plusz időd, érdemes kipróbálni, mert egy egyszerű csont levest is nagyon fel tud dobni.

Hozzávalók: 10 dkg búzadara, 1 tojás, 1 tojás sárgája, 4 dkg vaj, 4 dkg reszelt sajt, só, bors, szerecsendió, 2,5 dl leves

Elkészítés: A hozzávalókat alaposan elkeverjük és és 1/2 órára pihentetjük. A felforrósított levesbe 2 kanál segítségével galuskákat szaggatunk. cirka 15 perc után kiszedjük, lecsöpögtetjük, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, megszórjuk reszelt sajttal és egy darabka vajat teszünk a tetejére, majd szép aranybarnára sütjük.

Tálaláskor lehet a leves mellé is tenni egy tányérra, de mehet a levesbe is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mitfozzekholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr515331905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása