2013.03.21. 15:47
Tojásos sárgarépa saláta
10 perces sali, de vigyázz a reszelővel...
Hozzávalók 2 fõre
·2 tojás
·2-3 közepes sárgarépa
·1 fej vöröshagyma
·1 csokor petrezselyem
·125 g tejföl
·2-3 ek majonéz
·1 ek mustár
·só
·csipet szerecsendió
1.A tojásokat keményre fõzzük és vékony félkörökre szeleteljük.
2.A sárgarépát megpucoljuk és nagy lyukú reszelõn lereszeljük.
3.A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk.
4.Egy tálban összekeverjük a hozzávalókat.
5.A tejfölbõl, mustárból és majonézbõl készült, sóval és szerecsendióval ízesített, öntetet
hozzáadjuk és legalább 2-3 órát hûtõben tároljuk, míg az ízek összeérnek.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentek