répa.PNG10 perces sali, de vigyázz a reszelővel...

Hozzávalók 2 fõre
·2 tojás
·2-3 közepes sárgarépa
·1 fej vöröshagyma
·1 csokor petrezselyem
·125 g tejföl
·2-3 ek majonéz
·1 ek mustár
·só
·csipet szerecsendió

1.A tojásokat keményre fõzzük és vékony félkörökre szeleteljük.
2.A sárgarépát megpucoljuk és nagy lyukú reszelõn lereszeljük.
3.A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk.
4.Egy tálban összekeverjük a hozzávalókat.
5.A tejfölbõl, mustárból és majonézbõl készült, sóval és szerecsendióval ízesített, öntetet
hozzáadjuk és legalább 2-3 órát hûtõben tároljuk, míg az ízek összeérnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mitfozzekholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr605160494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása